Post Image

Jobba hos oss

Medarbetarna är vår främsta styrka, vårt intellektuella kapital. Vår ambition sträcker sig långt i vårt mål att bli ett ledande projekt- och underhållsutvecklingsbolag. Vill du också utgöra en del av vår kunskap för att utveckla framtidens samhälle?

Kontakta vår karriäravdelning så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.

010-585 99 90       karriar@ipmg.se

Just nu söker vi:

Vi söker vi nu en driven serviceelektriker

Om tjänsten

Du ska vara social, lösningsorienterad och ha stort driv. Du blir en del av ett sammansvetsat team. Arbetet utförs i Stockholm med omnejd. Du använder servicebil för att utföra bland annat installationer på serviceuppdrag. Du utför även kvalitetskontroller, felavhjälpning, service och nyinstallation. Stora utvecklingsmöjligheter finns!

Om dig

Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat minst 2 år med installation på service eller entreprenadsidan. Du behöver minst allmän behörighet. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål. -B Körkort

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: karriar@ipmg.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Serviceelektriker Stockholm

Om oss

IPMG är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighet, infrastruktur, och elinstallationer. Vi tillämpar Installationsavtalets anställningsvillkor. Vår verksamhet finns i Stockholms län och intilliggande län.

IPMG utför elarbete inom:
  Allmänna och offentliga utrymmen (Lågspänning)
    Bandrift (Lågspänning)
      Bostäder (Lågspänning)
        Elnät (Lågspänning)
          Övriga anläggningar för användning av el (Lågspänning)
            Hissar, portar och rulltrappor (Begränsad lågspänning)
              Maskiner (Begränsad lågspänning)
                Värme, kyla och ventilation (Begränsad lågspänning)

                 Välkommen med din ansökan!


Mejla din ansökan till: karriar@ipmg.se